top of page

Wat nou als?

Bijgewerkt op: 22 mei 2023

Als ik begin met schrijven, is dat vaak de eerste zin die in mij opkomt. Verdwalen in een gedachte van een fictief scenario. Hoe minder mensen weten van het onderwerp, des te groter mijn interesse. Schrijven is voor mij een manier om deze gedachtegang te ontdekken. Normaal houd ik het voor mijzelf of deel het met vrienden en familie. Maar ik vond het tijd om er werk van te maken en publiceer dit jaar mijn boek genaamd Nucleaire Winter. Mijn versie van, wat nou als nucleaire winter begint.


In mijn verhaal heb ik een aantal thema's. Familie, hoop en natuurrampen. Onderwerpen waar ik veel van heb geleerd. Je kan het wel de drijfveer van het boek noemen. Ik wil deze kennis graag delen, verworven in een levensgevaarlijk avontuur. Boeken als 1984 of Brave New World hebben mij geïnspireerd. Het gevoel wat ik krijg als ik deze boeken lees, hoop ik ooit aan jou te kunnen geven. Een wereld laten zien die fictief is, maar echt voelt. Fantaseren over een toekomst waar je leven compleet veranderd. Wat je zou doen in die situaties. Ik doe het constant.

Ik ben erg blij met het resultaat en wil dan ook iedereen bedanken. Alle mensen die er voor mij zijn geweest. Iedereen die mij heeft geholpen en vertrouwen in mij had. Zonder jullie was het mij nooit gelukt. Dus ik ben iedereen voor eeuwig dankbaar. Ik zal jullie niet teleurstellen. In de lente is mijn paperback en e-book beschikbaar. Later dit jaar een luisterboek en een pilot voor een kijk boek. Mijn ouders zijn doof en zouden het lastig vinden om mijn boek te lezen. Dus ik ga video's maken met een gebarentolk op de audio van het luisterboek. Houd mijn socials in de gaten voor updates. Spreek jullie snel.


Arrold Crestian


Nucleaire Winter, Nuclear Winter, Arrold Crestian
Nucleaire Winter
128 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page